zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Ledenstop opgeheven

Onlangs is de ledenstop voor dames weer opgeheven om iedereen de kans te geven lid te worden van een bruisend en swingend popkoor in ons eigen Neerkant. Volgend jaar september bestaat Musical Voices 40 jaar. Dat wordt gevierd met enkele grote shows in april 2020. We zijn inmiddels al volop bezig met nieuwe muziekstukken. Dit is dus hét moment om nog op tijd aan te sluiten. We willen daarom vooral sopranen en mannen (bassen/tenoren) uitnodigen om eens te komen kijken en sfeer te proeven tijdens onze wekelijkse repetitie op dinsdagavond in café-zaal Internos. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!