zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Top2000 Café

Top2000 CafeHeb jij na de kerstdagen zin om een avondje lekker te genieten van goede muziek of wil je gewoon een biertje drinken en dat onder het genot van de beste muziek allertijden, kom dan op 3e kerstdag, woensdag 27 december, naar het gezelligste top 2000 muziekcafé van Neerkant en omstreken. Al sinds jaar en dag begint op 1e kerstdag de top 2000 op radio 2. Met op oudejaarsdag, iets voor 24.00 uur de nummer 1 notering. Met jaarlijks miljoenen luisteraars en muziek die generaties verbindt. Iedereen heeft wel een favoriet nummer in de lijst der lijsten staan. Misschien zingt popkoor Musical Voices op deze avond wel jouw favoriete nummer uit de Top2000 of draait DJ Matje met zijn Big Fun Disco wel de ultieme top 2000 plaat. Oude videoclips komen tevoorschijn, evenals interessante weetjes over de top 2000 nummers. Kortom wil jij een super gezellige avond met veel mooie muziek kom dan op 3e kerstdag, woensdag 27 december naar TOP 2000 CAFÉ. Popkoor Musical Voices en DJ Matje met zijn Big Fun Disco nodigen jullie van harte uit voor deze gezellige avond. De entree is gratis. Het café van Café Zaal Internos aan de Dorpstraat in Neerkant gaat om 20.00 uur open, aanvang is om 20.30 uur. Tot dan in ons oergezellige “TOP 2000 CAFÉ”