zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Stem op Musical Voices tijdens Rabobank Clubkas Campagne

Vorig jaar april schitterde zanggroep Musical Voices tijdens de Jukebox-shows. Ondertussen zijn we weer volop aan de slag met nieuw repertoire. Het arrangeren en aankopen van muziekstukken kost echter handen vol geld, net als het uitvoeren van zo’n grote eigen show als Jukebox. Ook U kunt Musical Voices helpen. Zelfs zonder dat het u iets kost!
Dit jaar is de Rabobank Clubkas Campagne al in april. Binnenkort krijgen de leden van Rabobank Peelland Zuid weer een stembiljet in de brievenbus. Van donderdag 6 april tot en met zondag 30 april 2017 kunt u stemmen. Maak a.u.b. gebruik van deze mogelijkheid en geef ook Musical Voices een stem tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en steun daarnaast ook andere (Nirkantse) verenigingen, want u heeft 5 stemmen te verdelen. Wij krijgen geen subsidie van de gemeente of landelijke fondsen, dus de Rabobank Clubkas Campagne is heel belangrijk voor onze vereniging. Wij zijn u in ieder geval dankbaar voor uw stem en steun!