zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Derde editie Met Musical Voices Zingend de Zomer in

Op dinsdag 12 juli organiseert zanggroep Musical Voices voor de derde keer het mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Het koor kan terugkijken op een mooie start van dit muzikale jaar. Musical Voices mocht het concert "Jukebox" begin april 3 keer voor een vroegtijdig uitverkochte zaal opvoeren en de reacties van het publiek waren lovend en overweldigend. Ut was kei sjon.

Tijdens "Zingend de zomer in" mag u zich weer verheugen op een aantal nummers uit eerder genoemde show, maar ook andere nummers passeren de revue. Na afloop is er in Internos een karaoke-avond, waarbij iedereen kan laten horen dat hij/zij kan zingen!!

Kortom reden genoeg om op dinsdagavond 12 juli naar zaal Internos te Neerkant (bij mooi weer voor zaal Internos)  te komen. Iedereen is vanaf  19.30  uur van harte welkom en de toegang is gratis…

Tevens is op deze avond ook de gelegenheid om de live-DVD van "Jukebox" te bestellen. Dit kan overigens ook heel gemakkelijk via deze website. De DVD kost 10 euro per stuk. Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.