zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Uitslag prijsvraag

De afgelopen weken stond in diverse media een prijsvraag met enkele vragen over Musical Voices. We kregen nogal wat goeie antwoorden binnen. Nu hadden we het niet al te moeilijk gemaakt en de grootste fans wisten de antwoorden zelfs zonder dit op te zoeken op onze website.

Hier zijn de antwoorden:

Prijsvraag Musical Voices:

 1. In welk jaar is Musical Voices ontstaan?

Dat was natuurlijk in 1979 (in september op precies te zijn)

 2. Welke prijs heeft Musical Voices in december 2014 gewonnen?

Op zondag 28 december 2014 deden we mee aan de Top 2000 Popkoren Contest in Arnhem en we behaalde de 1e plaats in de categorie grote koren.

 3. Wat was de naam van de vorige show van Musical Voices in 2012?

In april 2012 was onze vorige show. Die heette "A Rainbow of Music".

 

Gisteren, na afloop van de wekelijkse repetitie, werd door dirigente Marianne Groenewegen uit alle goede inzendingen de prijswinnaar getrokken. Francet Bos, proficiat met de 2 vrijkaartjes voor onze nieuwe show "Jukebox". We nemen binnenkort contact met je op, zodat we weten voor welke dag we kaartjes op moeten sturen, vrijdag 1 april, zaterdag 2 april of zondagmiddag 3 april.