zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Musical Voices "pakt uit" met nieuwe show JUKEBOX op 1, 2 en 3 april

zanggroep Musical Voices
Op dit moment staan de voorbereidingen voor de nieuwe show "Jukebox" op het programma. Er is voor Jukebox gekozen omdat Musical Voices hier voor iedere aanwezige generatie mooie muziek kan laten horen en zo een gevarieerd programma kan bieden. Veel aandacht is er besteed aan een passend decor en vanzelfsprekend geeft Musical Voices haar visitekaartje af als het gaat om de choreografie.

 

Naast de mooie muziek, choreografie en het decor gaat Musical Voices u verrassen met een originele presentatie rondom de optredens tijdens de shows. Kortom het is zeker de moeite waard om te komen genieten op vrijdag en zaterdag 1 en 2 april om 20.00 uur of zondagmiddag 3 april om 14.00 uur.

 

De kaartverkoop start op 15 februari aanstaande. Toegangskaartjes voor deze nieuwe show van Musical Voices zijn te koop bij Café-zaal  Internos en supermarkt Attent van de Mortel in Neerkant, bij De Peelbascule in Helenaveen, Het Wijnhuis in Deurne, bij ‘t Klavertje in Meijel. De online verkoop via deze website start morgen, 17 februari.  De kaartjes voor de show “Jukebox” kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de dagkassa. Kijk voor het laatste nieuws over de shows op www.musicalvoices.nl en vindt ons leuk op Facebook.

 

Ook is er de mogelijkheid om kaartjes te winnen. U kunt onderstaande vragen beantwoorden en de oplossing vóór 15 februari doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er worden 2 vrijkaartjes voor een show naar keuze verloot onder de goede inzendingen. Succes!


Wij verwelkomen u graag tijdens een van onze shows!!!

 

Prijsvraag Musical Voices:

  1. In welk jaar is Musical Voices ontstaan?
  2. Welke prijs heeft Musical Voices in december 2014 gewonnen?
  3. Wat was de naam van de vorige show van Musical Voices in 2012?

De antwoorden op deze 3 vragen mag u vóór 15 februari doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij uw naam en adres. Onder de goede inzendingen worden 2 kaartjes verloot. De winnaar wordt in De klepel, op onze website en via Facebook bekend gemaakt.