zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

40 jaar popkoor Musical Voices

In september 1979 zag pater De Boer dat in omliggende dorpen jongerenkoren werden opgericht en hij dacht dat dit wellicht ook wel iets voor Neerkant was. Een oproep werd gedaan en diverse jongeren meldde zich. Zanggroep Musical Voices was een feit. Iedere maand werd destijds in de kerk een H. Mis verzorgd.

Nu, 40 jaar later, is popkoor Musical Voices een bloeiende vereniging met meer dan 50 actieve leden. Natuurlijk gaat Musical Voices dit jubileum vieren! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Nieuw repertoire is uitgezocht, podium is ontworpen en de eerste gesprekken met licht en geluid zijn al weer gevoerd en de zaal is besproken. Volgend jaar gaan we ons jubileum uitgebreid vieren met een groot concert, “Celebration”. En voor de eerste keer is er gekozen voor 2 weekenden en 4 concerten. De vorige concerten van Musical Voices waren immers binnen de kortste keren uitverkocht…

 

Schrijf maar alvast in je agenda:

  • Vrijdagavond 27 maart 2020
  • Zaterdagavond 28 maart 2020
  • Zaterdagavond 4 april 2020
  • Zondagmiddag 5 april 2020

Locatie: gemeenschapshuis De Moost

Kaartverkoop start in december

 

Nieuwsoverzicht

Winterconcert in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant

Op zondag 18 december aanstaande vindt het jaarlijkse Winterconcert plaats in Gemeenschapshuis de Moost in Neerkant. De organisatie is in handen van de enthousiaste vrijwilligers van de 4 deelnemende muziekverenigingen, te weten; gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices in samenwerking met onze presentator Gerard Derix.

 

De trend die vorig jaar ingezet is om gezamenlijke optredens te verzorgen is goed bevallen en wordt voortgezet! De dirigenten van de deelnemende verenigingen hebben weer een mooi en sfeervol programma voor u samengesteld. Verrassend dit jaar is het internationale karakter!

 

Nieuwsgierig geworden; noteer 18 december vast op uw kalender. Aanvang van het Winterconcert is 14.00 u. Vanaf 13.30 u is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar.

Tot 16.00 u vinden de optredens plaats van de deelnemende muziekverenigingen. Na het concert wordt er glühwein geserveerd en is er tot 17.00 u de gelegenheid om nog even na te genieten.

Namens gemengd koor De Veengalm, Fanfare St Willibrordus, seniorenkoor De Oude Weelde en zanggroep Musical Voices nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit Winterconcert. De entree is gratis.