zanggroep Musical Voices

uit Neerkant (N-Br) en Omstreken

Nieuwsoverzicht

met Musical Voices Zingend de Zomer in

Op dinsdag 14 juli organiseert zanggroep Musical Voices voor de tweede keer het gratis toegankelijke mini-concert “Met Musical Voices Zingend de Zomer in”. Er wordt tijdens dit korte optreden onder andere nog even stil gestaan bij het behalen van de eerste prijs tijdens de Top 2000 Popkoren Contest in Arnhem van enkele maanden geleden. Musical Voices zal enkele nummers brengen, die destijds de jury overtuigd hebben van het toekennen van deze prijs en ervoor gezorgd hebben dat de juryvoorzitter spontaan ging staan ter ere van de zanggroep.

Tevens wil Musical Voices het publiek verrassen door een tipje van de sluier op te lichten voor het concert “Jukebox” dat volgend jaar  op 1, 2 en 3 april op het programma staat. Hier wordt achter de schermen al heel hard en enthousiast  aan gewerkt en Musical Voices wil u hier graag deelgenoot van maken.

Kortom reden genoeg om op dinsdagavond 14 juli naar zaal Internos te Neerkant (bij mooi weer voor zaal Internos)  te komen. Iedereen is vanaf  19.30  uur van harte welkom…